Puppybegeleiding


Maaike Kuyk Gedragstherapeut voor honden gaat per 01-04-2017 verder als Hond & Mens.

www.hondmens.nl


Na jarenlang trainingen gegeven te hebben, ben ik heel blij met de nieuwe inzichten die ik de afgelopen periode heb opgedaan door de opleidingen die ik volg. Mijn manier van werken is hierdoor veranderd.

Ik begeleid nu pups, zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen en echt begrijpen hoe de wereld om hen heen in elkaar zit. Verder besteed ik veel aandacht aan het opbouwen van een fijne relatie tussen de pup en het gezin waarin deze woont.

Voor pups werk ik met privélessen, zodat er alle aandacht is voor uw pup. Hierdoor kunnen we voor fijne ervaringen zorgen, die leerzaam zijn voor de pup en voor u. Ook het contact met andere honden komt hierin aan bod. De pups mogen kennismaken met mijn eigen honden en/of andere honden die ik goed ken. Hierbij kijk ik naar het karakter van de desbetreffende pup, en laat ik de pup kennismaken met honden waar hij of zij op dat moment het beste van kan leren.

Voor uitgebreidere informatie over Puppybegeleiding, en wat ik voor u en uw pup zou kunnen betekenen, kunt u contact met mij opnemen. Binnenkort gaat mijn nieuwe website online, waarop u uitgebreide informatie kunt vinden over mijn nieuwe manier van werken.