Advies


Maaike Kuyk Gedragstherapeut voor honden gaat per 01-04-2017 verder als Hond & Mens.

www.hondmens.nl


Ik heb vroeger opleidingen gevolgd om Kynologisch Instructeur en Gedragstherapeut voor honden te worden. Ik heb de afgelopen 8 jaar ook als Instructeur en Gedragstherapeut gewerkt.

De opleidingen Learning Dog en Learning Human hebben mijn nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik nu niet meer op een traditionele manier werk. Ik ga in mijn werk nu veel verder. Ik kijk niet zozeer meer alleen naar alle mogelijke problemen. Ik kijk nu vooral naar de onderlinge relaties tussen honden en mensen, en naar hoe we ervoor kunnen zorgen dat onze honden zich zoveel mogelijk op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. En indirect kan dit ervoor zorgen dat problemen opeens niet meer zo groot blijken te zijn… Maar dat is niet het doel op zich. Het gaat mij om het stimuleren van fijne relaties tussen hond en mens, waarbinnen ieder zichzelf mag zijn.

Voor meer informatie over wat ik voor u en uw hond kan betekenen, kunt u contact met mij opnemen. Binnenkort gaat mijn nieuwe website online, met uitgebreide (achtergrond)informatie over mijn manier van werken en over hoe dat in de praktijk vorm krijgt.

Klik hier voor meer informatie over Bach Bloesems.